Mar 10, 2011

di kampung

sampai sudah bulat di kampung halaman (bukan kg pun)..
tp yang best nya harine la 1st bulat nek bus 2 tingkat balik umah :)
sangat2 teruja... hahahaha dah la dalam bus 2ade 6 og je penumpang....
perjalanan kali ini mengambil masa selama 1 jam sahaja..
sedar ja dari tidor terus sampai..
apa punya laju bus neh bawak..... huhuu...alhamdulilah bulat selamat sampai di destinasi...

lepas kelas je terus bula balik dah lama sangat kot tak tengok kedah darulaman...
rindu sangat... (gelak dengan gedix sekali) .... tadi akak tercinta yang amekbulat kt stesen bus...
dah mara2 dah dengan alasan banyak keta kat bengkel dengan muka kesian bulat cakap 'ala ikah balik bukan selalu' hikhikhik.. akak pun diam jela hahahah...

sampai umah mak n abh tak de kt umah... masuk la bilik yang ditinggalkan selama sebulan...
lantai melekit... tah apa yang tumpah la... dengan tak salin baju bulat pun terus mop lantai...
huhuu.. berpeluh2 dengan perot lapa.... kt umah juz ada sayur goreng ja..tu la padah kalu nak balik tak mo bagitau hahahaah(konon-konon nk uat suprise)....

siap je solat ap sume layan jap cita indon apa tah cinta mashanda kot.. xtaw la sbb dekat rumah sewa tak dak tv.. hahaha... bulat bkn jenis layan cita indon..arap maaf  :)

dalam sejam mak pun balik dari keja.. tetiba abah ajak tukar katil.. sebab katil bulat dah bengkok..
nek heran jugak macam ner la ley bengkok...katil dari double dacker jadi single.. haahahaha...
dah bekemas bulat pun punggah la barang lelama.. nk tergelak pn ada.. gambr 2 nt bulat update k.. xsempat nk scan lg hahahah...sangat -sangat lucu.. hahahaa....bilik yang semak samun dah jdik bilik yang sporty la.. hahahaha....sapa ada tip nk kekalkn kekemasan bilik tulun kumen k...

esk citta lg laaa.. bulat nk g kebun n kg bulat plak nt kta sambung ag... nk tdo dulu...

1 comment:

meaw said...

kannnn?tak sampai 2 jam pon,HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...