Feb 18, 2011

contest kucing paling comel

3 penyokong
salam, dah lama la bulat x update blog bulat neh...
bz la... xsmpat nk singgah menyinggah..
tp tq jgk dkt cik ayeen & sue sbb tag bulat..
tp kalu nk ikot sertA kena la lawat  BLOG neh

syarat-syarat yang ditentukan oleh tuan blog....


1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com



2. Seterusnya letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun   kedai rostam tukang jait.

3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah (tuan punye blog laa)

4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)

5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.



bulat tag:


lame xupdate

0 penyokong
huuhhu lama sangat kot x update..

malam nanti cik bulat nak bertolak ke kelantan..:)

berjalan sungguh eh.. (heheheheeh)

ada kenduri kawan cik bulat kat sana....

hope dapat tahu adat kat negeri SERAMBI MEKAH 2...



Go to fullsize image

sibuk-sibuk je nak letak lambang negeri orang  :)

k laa.. out dlu ek.. da...

Feb 14, 2011

kek batik

1 penyokong
salam semua..
bulat sebenarnya balik kg hujung minggu lepas...
so hari neh bulat buat la kek batik..
resepi dari MY RESEPI.COM
hahaha... 
sebab boring sama...
hheheeheheh

bahan-bahan
1 biji telur ayam
1 kotak susu coklat
1/2 cawam coklat
3/4 milo
1 bungkus butter
biskut marie  600 gram..

bulat main letak2 je..
coklat 2 bg nk rasa milo lebih korang leh letak milo lebih dan kurangkan coklat..
selamat mencuba....








memg sdap xrugi mencuba..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...