Feb 1, 2011

contest paling cantik,comel dan kemas

hikhikhik...
pagi2 neh cik dah join contest..
dah lama tak join contest neh...
terima kasih cik ziha sbb tag cik bulat..
betul la cik ziha apa salahnya kita mencuba nasib kan.. hikhkhik



syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

cik bulat tag:



2 comments:

Namaku Asumira said...

waaa
hehe
insyaallah kalau takde aral melintang sya join ea
btw.. tengs tag2 kite :D ngee

N@di@ said...

tq dear tag nadia :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...